Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 224g170kcal35.9g0g2.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g210g252kcal6.9g7.8g21g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)154g380kcal14g67.8g2.5g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1288g1635kcal115g156.6g52.6g32.8g
Valittu annoskoko644g818kcal57.5g78.3g26.3g16.4g
Annoskoko puolitettuna322g409kcal28.8g39.2g13.2g8.2g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.2g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858