Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 256g195kcal41.1g0g3.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g240g288kcal7.9g8.9g24g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)176g435kcal16g77.4g2.8g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1472g1869kcal131.6g178.8g60g37.4g
Valittu annoskoko736g935kcal65.8g89.4g30g18.7g
Annoskoko puolitettuna368g467kcal32.9g44.7g15g9.4g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858