Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 288g219kcal46.2g0g3.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g270g324kcal8.9g10g27g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g72g19kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)198g489kcal18g87.1g3.2g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g2103kcal148g201.2g67.6g42g
Valittu annoskoko828g1051kcal74g100.6g33.8g21g
Annoskoko puolitettuna414g526kcal37g50.3g16.9g10.5g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858