Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 32g24kcal5.1g0g0.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g30g36kcal1g1.1g3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)22g54kcal2g9.7g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana184g234kcal16.4g22.4g7.6g4.6g
Valittu annoskoko92g117kcal8.2g11.2g3.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna46g58kcal4.1g5.6g1.9g1.2g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.2g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858