Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 320g243kcal51.3g0g3.9g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g300g360kcal9.9g11.1g30g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)220g543kcal20g96.8g3.5g22g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1840g2336kcal164.4g223.4g75.2g46.8g
Valittu annoskoko920g1168kcal82.2g111.7g37.6g23.4g
Annoskoko puolitettuna460g584kcal41.1g55.9g18.8g11.7g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858