Nyhtöpossu

Laita kassler-palat uunivuokaan ja paista 150 asteessa ensin ilman kantta n. ½h.
Laita kansi ja jatka paistamista 4,5-5h.

Valele loppuvaiheessa lihaa paistinliemellä.

Anna paistien levätä hetki ennenkuin riivit ne kahdella haarukalla suiruiksi.

Syötävää lihaa jää n. 1kg tästä satsista.

Ota liemi talteen ja tee siitä kastike:
1dl lientä + 2dl kuohukermaa keitetään kasaan sopivan paksuiseksi.

Lisää heti alussa reilusti mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g1200g2460kcal216g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g4920kcal432g0g360g0g
Valittu annoskoko1200g2460kcal216g0g180g0g
Annoskoko puolitettuna600g1230kcal108g0g90g0g
Arvot/100g100g205kcal18g0g15g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=453273