Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g190g666kcal24.7g119.9g6.3g16.9g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 267g509kcal53.4g0.9g32.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 167g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti33g94kcal1.1g1.9g9g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)43g54kcal1.4g1.6g4.3g0g
Tomaattimurska 267g79kcal1.5g14.2g0.5g5.1g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2096g3019kcal168g292.4g120.4g48.8g
Valittu annoskoko1048g1510kcal84g146.2g60.2g24.4g
Annoskoko puolitettuna524g755kcal42g73.1g30.1g12.2g
Arvot/100g100g144kcal8g14g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124