Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g238g832kcal30.9g149.8g7.8g21.2g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 334g636kcal66.8g1.2g40.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 209g38kcal1.2g5.2g0.8g1.5g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti42g117kcal1.4g2.3g11.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)54g68kcal1.8g2g5.4g0g
Tomaattimurska 334g98kcal1.9g17.7g0.7g6.3g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g3775kcal210.4g365.2g150.4g61.2g
Valittu annoskoko1310g1887kcal105.2g182.6g75.2g30.6g
Annoskoko puolitettuna655g944kcal52.6g91.3g37.6g15.3g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124