Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g285g999kcal37.1g179.8g9.4g25.4g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 401g763kcal80.1g1.4g48.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti50g140kcal1.7g2.8g13.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)65g81kcal2.1g2.4g6.5g0g
Tomaattimurska 401g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g4530kcal252g438.4g180.6g73.4g
Valittu annoskoko1572g2265kcal126g219.2g90.3g36.7g
Annoskoko puolitettuna786g1132kcal63g109.6g45.2g18.4g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124