Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g381g1332kcal49.5g239.7g12.6g33.9g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 534g1018kcal106.8g1.9g65.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 334g60kcal1.9g8.3g1.3g2.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti67g187kcal2.3g3.7g18g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)87g109kcal2.9g3.2g8.7g0g
Tomaattimurska 534g157kcal3g28.3g1.1g10.1g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4192g6040kcal336.6g584.2g241g97.6g
Valittu annoskoko2096g3020kcal168.3g292.1g120.5g48.8g
Annoskoko puolitettuna1048g1510kcal84.2g146.1g60.3g24.4g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124