Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g428g1498kcal55.6g269.7g14.1g38.1g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 601g1145kcal120.2g2.1g73.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 376g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti75g210kcal2.6g4.2g20.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)98g122kcal3.2g3.6g9.8g0g
Tomaattimurska 601g177kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g6794kcal378.4g657.4g271g109.8g
Valittu annoskoko2358g3397kcal189.2g328.7g135.5g54.9g
Annoskoko puolitettuna1179g1699kcal94.6g164.4g67.8g27.5g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124