Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g48g167kcal6.2g30g1.6g4.2g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 67g127kcal13.4g0.2g8.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.5kcal0.2g1g0.2g0.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti8.3g23kcal0.3g0.5g2.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)11g14kcal0.4g0.4g1.1g0g
Tomaattimurska 67g20kcal0.4g3.5g0.1g1.3g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g755kcal42.2g73g30.2g12.2g
Valittu annoskoko262g378kcal21.1g36.5g15.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna131g189kcal10.6g18.3g7.6g3.1g
Arvot/100g100g144kcal8.1g13.9g5.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124