Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g476g1665kcal61.8g299.6g15.7g42.3g
Sipuli (kuorittu)184g50kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 668g1272kcal133.5g2.3g81.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 417g75kcal2.3g10.4g1.7g2.9g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti83g234kcal2.8g4.7g22.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)109g136kcal3.6g4g10.8g0g
Tomaattimurska 668g196kcal3.7g35.4g1.3g12.7g
Oliiviöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5240g7549kcal420.2g730.4g301g122g
Valittu annoskoko2620g3775kcal210.1g365.2g150.5g61g
Annoskoko puolitettuna1310g1887kcal105.1g182.6g75.3g30.5g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124