Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g570g1995kcal74.1g359.1g18.8g50.7g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 800g1525kcal160g2.8g97.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti100g280kcal3.4g5.6g27g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)130g163kcal4.3g4.8g13g0g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6280g9048kcal504g875.6g360.8g146.2g
Valittu annoskoko3140g4524kcal252g437.8g180.4g73.1g
Annoskoko puolitettuna1570g2262kcal126g218.9g90.2g36.6g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124