Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g95g333kcal12.4g59.9g3.1g8.5g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 134g254kcal26.7g0.5g16.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 83g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti17g47kcal0.6g0.9g4.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)22g27kcal0.7g0.8g2.2g0g
Tomaattimurska 134g39kcal0.7g7.1g0.3g2.5g
Oliiviöljy 3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1048g1510kcal84.2g146.2g60.2g24.4g
Valittu annoskoko524g755kcal42.1g73.1g30.1g12.2g
Annoskoko puolitettuna262g377kcal21.1g36.6g15.1g6.1g
Arvot/100g100g144kcal8g14g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124