Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g143g499kcal18.5g89.9g4.7g12.7g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 200g382kcal40.1g0.7g24.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti25g70kcal0.9g1.4g6.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)33g41kcal1.1g1.2g3.3g0g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g2265kcal126.2g219g90.4g36.6g
Valittu annoskoko786g1133kcal63.1g109.5g45.2g18.3g
Annoskoko puolitettuna393g566kcal31.6g54.8g22.6g9.2g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124