Kaali-lihapata

Laita isoon kattilaan suikaloitu kaali, neljä lihaliemikuutiota, kaksi litraa vettä ja pilkottu (kypsä) lampaanliha.

Kuumenna kiehuvaksi.

Kun neste kiehuu, murusta sekaan naudanjauheliha.

Anna kiehua noin tunti.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl16g40kcal1.9g0.2g3.5g0g
Valkokaali keräkaali 500g139kcal6g20.3g1g10.5g
Lammaspaisti 40g108kcal10.9g0g7.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 133g303kcal25.3g0g22.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2712g1180kcal88.2g41g68.6g21g
Valittu annoskoko1356g590kcal44.1g20.5g34.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna678g295kcal22.1g10.3g17.2g5.3g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456097