Kaali-lihapata

Laita isoon kattilaan suikaloitu kaali, neljä lihaliemikuutiota, kaksi litraa vettä ja pilkottu (kypsä) lampaanliha.

Kuumenna kiehuvaksi.

Kun neste kiehuu, murusta sekaan naudanjauheliha.

Anna kiehua noin tunti.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl24g60kcal2.9g0.4g5.3g0g
Valkokaali keräkaali 750g208kcal8.9g30.5g1.5g15.8g
Lammaspaisti 60g161kcal16.3g0g10.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g455kcal38g0g34g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g1769kcal132.2g61.8g103g31.6g
Valittu annoskoko2034g885kcal66.1g30.9g51.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna1017g442kcal33.1g15.5g25.8g7.9g
Arvot/100g100g44kcal3.2g1.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456097