Kaali-lihapata

Laita isoon kattilaan suikaloitu kaali, neljä lihaliemikuutiota, kaksi litraa vettä ja pilkottu (kypsä) lampaanliha.

Kuumenna kiehuvaksi.

Kun neste kiehuu, murusta sekaan naudanjauheliha.

Anna kiehua noin tunti.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl27g67kcal3.2g0.4g5.9g0g
Valkokaali keräkaali 833g231kcal9.9g33.8g1.7g17.5g
Lammaspaisti 67g179kcal18.2g0g11.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 222g506kcal42.2g0g37.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1111g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g1966kcal147g68.4g114.6g35g
Valittu annoskoko2260g983kcal73.5g34.2g57.3g17.5g
Annoskoko puolitettuna1130g491kcal36.8g17.1g28.7g8.8g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456097