Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g375g131kcal3.7g24.4g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g7.5g7.3kcal0.5g1.3g0g0g
Hunaja 3g10kcal0g2.4g0g0g
Nautajauheliha 15%300g615kcal54g0g45g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 38g140kcal8.4g0g12g0g
Munakoiso 563g126kcal2.8g17.4g1.1g14.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 38g74kcal0.5g0.7g7.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g2354kcal141.8g99.6g147.2g34g
Valittu annoskoko1404g1177kcal70.9g49.8g73.6g17g
Annoskoko puolitettuna702g589kcal35.5g24.9g36.8g8.5g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465