Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1000g350kcal10g65g5g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g20g19kcal1.2g3.4g0.1g0g
Hunaja 8g26kcal0g6.5g0g0g
Nautajauheliha 15%800g1640kcal144g0g120g0g
Oliiviöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 100g374kcal22.3g0g32g0g
Munakoiso 1500g335kcal7.5g46.5g3g37.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 100g198kcal1.4g1.8g20g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g6277kcal378g265.6g393g90.6g
Valittu annoskoko3744g3139kcal189g132.8g196.5g45.3g
Annoskoko puolitettuna1872g1569kcal94.5g66.4g98.3g22.7g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465