Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g125g44kcal1.2g8.1g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g2.5g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Hunaja 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Nautajauheliha 15%100g205kcal18g0g15g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 13g47kcal2.8g0g4g0g
Munakoiso 188g42kcal0.9g5.8g0.4g4.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 13g25kcal0.2g0.2g2.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g784kcal47.2g33g49g11.2g
Valittu annoskoko468g392kcal23.6g16.5g24.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna234g196kcal11.8g8.3g12.3g2.8g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465