Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1250g438kcal12.5g81.2g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g25g24kcal1.5g4.3g0.1g0g
Hunaja 10g33kcal0.1g8.1g0g0g
Nautajauheliha 15%1000g2050kcal180g0g150g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 125g467kcal27.9g0g40g0g
Munakoiso 1875g419kcal9.4g58.1g3.7g46.9g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 125g248kcal1.7g2.2g25g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g7846kcal472.6g331.8g491g113.2g
Valittu annoskoko4680g3923kcal236.3g165.9g245.5g56.6g
Annoskoko puolitettuna2340g1962kcal118.2g83g122.8g28.3g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465