Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g250g88kcal2.5g16.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g5g4.9kcal0.3g0.9g0g0g
Hunaja 2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Nautajauheliha 15%200g410kcal36g0g30g0g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 25g93kcal5.6g0g8g0g
Munakoiso 375g84kcal1.9g11.6g0.7g9.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 25g50kcal0.3g0.4g5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g1569kcal94.4g66.2g98g22.6g
Valittu annoskoko936g785kcal47.2g33.1g49g11.3g
Annoskoko puolitettuna468g392kcal23.6g16.6g24.5g5.7g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465