Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g583g787kcal99.1g2.9g42g0g
Voi, 1 tl, 5 g53g383kcal0.5g0.5g42g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g245g857kcal17.4g195.9g1.7g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)13g36kcal1.2g2.3g2.4g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow233g187kcal9.8g30.3g2.1g7.2g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g233g793kcal4.7g7g81.6g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g29g7.3kcal0.1g2.5g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g12g38kcal1.2g5.8g1.2g1.2g
Ruokasuola jodioitu 5.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4564g6183kcal268.2g495.4g346g17.6g
Valittu annoskoko2282g3091kcal134.1g247.7g173g8.8g
Annoskoko puolitettuna1141g1546kcal67.1g123.9g86.5g4.4g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524