Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g750g1012kcal127.4g3.7g54g0g
Voi, 1 tl, 5 g68g493kcal0.7g0.7g54g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g315g1102kcal22.4g251.9g2.2g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)17g46kcal1.6g3g3.1g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow300g240kcal12.6g39g2.7g9.3g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g300g1020kcal6g9g104.9g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g38g9kcal0.1g3.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g15g49kcal1.5g7.5g1.5g1.5g
Ruokasuola jodioitu 7.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5868g7949kcal345g637.2g444.8g22.6g
Valittu annoskoko2934g3975kcal172.5g318.6g222.4g11.3g
Annoskoko puolitettuna1467g1987kcal86.3g159.3g111.2g5.7g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524