Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g83g112kcal14.2g0.4g6g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g35g122kcal2.5g28g0.2g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.8g5.1kcal0.2g0.3g0.3g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow33g27kcal1.4g4.3g0.3g1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g33g113kcal0.7g1g11.7g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g4.2g1kcal0g0.4g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.7g5.4kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g883kcal38.6g70.8g49.4g2.4g
Valittu annoskoko326g442kcal19.3g35.4g24.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna163g221kcal9.7g17.7g12.4g0.6g
Arvot/100g100g135kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524