Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g833g1124kcal141.6g4.2g60g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g547kcal0.7g0.7g60g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g350g1224kcal24.8g279.9g2.4g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)18g51kcal1.7g3.3g3.5g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow333g267kcal14g43.3g3g10.3g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g333g1133kcal6.7g10g116.6g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g42g10kcal0.2g3.6g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g17g54kcal1.7g8.3g1.7g1.7g
Ruokasuola jodioitu 8.3g0.2kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6520g8832kcal383.4g708g494.4g25g
Valittu annoskoko3260g4416kcal191.7g354g247.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna1630g2208kcal95.9g177g123.6g6.3g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524