Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g1000g1350kcal170g5g72g0g
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g420g1470kcal29.8g336g2.9g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow400g320kcal16.8g52g3.6g12.4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1360kcal8g12g140g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g50g13kcal0.2g4.3g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g20g65kcal2g10g2g2g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7828g10604kcal460.2g850g593.4g30g
Valittu annoskoko3914g5302kcal230.1g425g296.7g15g
Annoskoko puolitettuna1957g2651kcal115.1g212.5g148.4g7.5g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524