Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g167g225kcal28.3g0.8g12g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g109kcal0.1g0.1g12g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g70g245kcal5g56g0.5g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.7g10kcal0.3g0.7g0.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow67g53kcal2.8g8.7g0.6g2.1g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g67g227kcal1.3g2g23.3g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g8.3g2.1kcal0g0.7g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g3.3g11kcal0.3g1.7g0.3g0.3g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1304g1766kcal76.2g141.6g98.8g5g
Valittu annoskoko652g883kcal38.1g70.8g49.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna326g442kcal19.1g35.4g24.7g1.3g
Arvot/100g100g136kcal5.8g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524