Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g250g337kcal42.5g1.2g18g0g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g105g367kcal7.5g84g0.7g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.5g15kcal0.5g1g1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow100g80kcal4.2g13g0.9g3.1g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g340kcal2g3g35g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g13g3.1kcal0g1.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g5g16kcal0.5g2.5g0.5g0.5g
Ruokasuola jodioitu 2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1956g2650kcal115g212.4g148.2g7.4g
Valittu annoskoko978g1325kcal57.5g106.2g74.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna489g662kcal28.8g53.1g37.1g1.9g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524