Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 140g180kcal29.1g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g137g46kcal1.9g8.2g0.7g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g7g10kcal0.1g2.2g0g0g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g70g12kcal0.3g1.8g0.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 350g221kcal10.5g16.8g12.2g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.7g0.3g0.7g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g74g81kcal2.2g4.8g5.9g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g12g37kcal3.1g0.4g2.7g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss35g109kcal8.4g0.3g8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras88g306kcal11.4g61.3g1.3g2.6g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g2381kcal141.4g236.4g93.8g12.4g
Valittu annoskoko1316g1191kcal70.7g118.2g46.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna658g595kcal35.4g59.1g23.5g3.1g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155