Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 15g19kcal3.1g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g15g5kcal0.2g0.9g0.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.7g1kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g7.5g1.3kcal0g0.2g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 38g24kcal1.1g1.8g1.3g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g7.9g8.7kcal0.2g0.5g0.6g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g1.3g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss3.7g12kcal0.9g0g0.9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras9g33kcal1.2g6.6g0.1g0.3g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g255kcal14.8g25.2g10g1.4g
Valittu annoskoko141g128kcal7.4g12.6g5g0.7g
Annoskoko puolitettuna70g64kcal3.7g6.3g2.5g0.4g
Arvot/100g100g91kcal5.3g8.9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155