Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1064g1367kcal220.7g0g53.2g0g
Sipuli (kuorittu)266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu53g55kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Rypsiöljy 27g235kcal0g0g26.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen27g192kcal0.3g0.3g21.3g0g
Vesi1596g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1037g353kcal14.5g62.2g5.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g53g72kcal0.4g16.9g0.2g0g
Porkkana 665g217kcal4.1g37g1.3g17g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g532g90kcal2.1g13.3g3.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2660g1682kcal79.8g127.7g93.1g0g
Vesi266g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g548kcal16.3g111.7g1.9g5.6g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g559g614kcal16.8g36.3g44.7g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g93g279kcal23.3g2.8g20.5g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss266g825kcal63.8g2.1g61.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras665g2327kcal86.4g465.4g10g19.9g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18093kcal1072.4g1794.4g713g96.2g
Valittu annoskoko10000g9047kcal536.2g897.2g356.5g48.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4523kcal268.1g448.6g178.3g24.1g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155