Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 266g342kcal55.2g0g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Rypsiöljy 6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.6g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Vesi399g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g259g88kcal3.6g15.6g1.3g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g13g18kcal0.1g4.2g0g0g
Porkkana 166g54kcal1g9.2g0.3g4.2g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g133g23kcal0.5g3.3g0.8g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 665g421kcal19.9g31.9g23.3g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g27.9g0.5g1.4g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g140g154kcal4.2g9.1g11.2g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g23g70kcal5.8g0.7g5.1g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss67g206kcal16g0.5g15.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras166g582kcal21.6g116.4g2.5g5g
Rypsiöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4523kcal268.2g448.6g178g24g
Valittu annoskoko2500g2262kcal134.1g224.3g89g12g
Annoskoko puolitettuna1250g1131kcal67.1g112.2g44.5g6g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155