Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 30g39kcal6.2g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g29g10kcal0.4g1.8g0.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g1.5g2kcal0g0.5g0g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 75g47kcal2.2g3.6g2.6g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g16g17kcal0.5g1g1.3g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g2.6g7.9kcal0.7g0.1g0.6g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss7.5g23kcal1.8g0.1g1.7g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras19g66kcal2.4g13.1g0.3g0.6g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g510kcal30.2g50.6g20.2g2.8g
Valittu annoskoko282g255kcal15.1g25.3g10.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna141g128kcal7.6g12.7g5.1g0.7g
Arvot/100g100g90kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155