Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 360g463kcal74.7g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen9g65kcal0.1g0.1g7.2g0g
Vesi540g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g351g119kcal4.9g21.1g1.8g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g18g25kcal0.1g5.7g0.1g0g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g180g31kcal0.7g4.5g1.1g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 900g569kcal27g43.2g31.5g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g185kcal5.5g37.8g0.6g1.9g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g189g208kcal5.7g12.3g15.1g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g32g95kcal7.9g0.9g6.9g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss90g279kcal21.6g0.7g20.7g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras225g788kcal29.3g157.5g3.4g6.8g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g6123kcal363g607g241.4g32.6g
Valittu annoskoko3384g3061kcal181.5g303.5g120.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna1692g1531kcal90.8g151.8g60.4g8.2g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155