Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 480g617kcal99.6g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli, tuore, silputtu24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Rypsiöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen12g86kcal0.1g0.1g9.6g0g
Vesi720g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g468g159kcal6.6g28.1g2.3g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g24g33kcal0.2g7.6g0.1g0g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g240g41kcal1g6g1.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1200g759kcal36g57.6g42g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 72g247kcal7.3g50.4g0.9g2.5g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g252g277kcal7.6g16.4g20.2g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g42g126kcal10.5g1.3g9.2g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss120g372kcal28.8g1g27.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras300g1050kcal39g210g4.5g9g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9024g8164kcal484.2g809.8g321.4g43.4g
Valittu annoskoko4512g4082kcal242.1g404.9g160.7g21.7g
Annoskoko puolitettuna2256g2041kcal121.1g202.5g80.4g10.9g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155