Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 50g64kcal10.4g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.3g9kcal0g0g1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g49g17kcal0.7g2.9g0.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g2.5g3.4kcal0g0.8g0g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 125g79kcal3.7g6g4.4g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g26g29kcal0.8g1.7g2.1g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g4.4g13kcal1.1g0.1g1g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss13g39kcal3g0.1g2.9g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras31g109kcal4.1g21.9g0.5g0.9g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g851kcal50.6g84g33.8g4.6g
Valittu annoskoko470g425kcal25.3g42g16.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna235g213kcal12.7g21g8.5g1.2g
Arvot/100g100g91kcal5.4g8.9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155