Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 532g684kcal110.4g0g26.6g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu27g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen13g96kcal0.1g0.1g10.6g0g
Vesi798g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g519g176kcal7.3g31.1g2.6g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g27g36kcal0.2g8.5g0.1g0g
Porkkana 332g109kcal2.1g18.5g0.7g8.5g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g266g45kcal1.1g6.6g1.6g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1330g841kcal39.9g63.8g46.5g0g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g274kcal8.1g55.9g1g2.8g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g279g307kcal8.4g18.2g22.3g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g47g140kcal11.6g1.4g10.2g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss133g412kcal31.9g1.1g30.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras332g1164kcal43.2g232.7g5g10g
Rypsiöljy 6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9047kcal536.2g897.2g356.4g48.4g
Valittu annoskoko5000g4523kcal268.1g448.6g178.2g24.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2262kcal134.1g224.3g89.1g12.1g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155