Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 560g720kcal116.2g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen14g101kcal0.1g0.1g11.2g0g
Vesi840g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g546g186kcal7.6g32.8g2.7g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g28g38kcal0.2g8.9g0.1g0g
Porkkana 350g114kcal2.2g19.5g0.7g8.9g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g280g48kcal1.1g7g1.7g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1400g886kcal42g67.2g49g0g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 84g288kcal8.6g58.8g1g2.9g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g294g323kcal8.8g19.1g23.5g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g49g147kcal12.2g1.5g10.8g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss140g434kcal33.6g1.1g32.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras350g1225kcal45.5g245g5.3g10.5g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g9524kcal564.2g944.6g375.4g50.6g
Valittu annoskoko5264g4762kcal282.1g472.3g187.7g25.3g
Annoskoko puolitettuna2632g2381kcal141.1g236.2g93.9g12.7g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155