Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 60g77kcal12.5g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g59g20kcal0.8g3.5g0.3g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g3g4.1kcal0g1g0g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g30g5.1kcal0.1g0.8g0.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 150g95kcal4.5g7.2g5.2g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g32g35kcal0.9g2g2.5g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g5.2g16kcal1.3g0.2g1.2g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss15g47kcal3.6g0.1g3.4g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras38g131kcal4.9g26.3g0.6g1.1g
Rypsiöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g1021kcal60.2g101.4g40.2g5.6g
Valittu annoskoko564g510kcal30.1g50.7g20.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna282g255kcal15.1g25.4g10.1g1.4g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155