Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 640g823kcal132.8g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Rypsiöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen16g115kcal0.2g0.2g12.8g0g
Vesi960g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g624g212kcal8.7g37.4g3.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g32g44kcal0.3g10.2g0.1g0g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g320g54kcal1.3g8g1.9g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1600g1012kcal48g76.8g56g0g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 96g329kcal9.8g67.2g1.2g3.4g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g336g370kcal10.1g21.8g26.9g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g56g168kcal14g1.7g12.3g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss160g496kcal38.4g1.3g36.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras400g1400kcal52g280g6g12g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12032g10885kcal645.4g1079.4g428.8g58g
Valittu annoskoko6016g5443kcal322.7g539.7g214.4g29g
Annoskoko puolitettuna3008g2721kcal161.4g269.9g107.2g14.5g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155