Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 90g116kcal18.7g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g88g30kcal1.2g5.3g0.4g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g4.5g6.1kcal0g1.4g0g0g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g45g7.7kcal0.2g1.1g0.3g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 225g142kcal6.7g10.8g7.9g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g47g52kcal1.4g3.1g3.8g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g7.9g24kcal2g0.2g1.7g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss23g70kcal5.4g0.2g5.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras56g197kcal7.3g39.4g0.8g1.7g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g1531kcal90.6g151.6g60.2g8.2g
Valittu annoskoko846g765kcal45.3g75.8g30.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna423g383kcal22.7g37.9g15.1g2.1g
Arvot/100g100g90kcal5.4g9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155