Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 10g13kcal2.1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.2kcal0g0g0.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g10g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.5g0.7kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 25g16kcal0.7g1.2g0.9g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g5.3g5.8kcal0.2g0.3g0.4g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss2.5g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g170kcal9.8g16.6g6.6g1g
Valittu annoskoko94g85kcal4.9g8.3g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna47g43kcal2.5g4.2g1.7g0.3g
Arvot/100g100g90kcal5.2g8.8g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155