Lasagne, kasvis-jauheliha

Valkokastikkeeseen maito, vesi 1 dl, creme fraiche, vj (nestesuurus).

Mausta muskottipähkinä, vp, suola ja lisää vähän juustoraastetta.

Jauhelihakastike: ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja 1 kasvis fond du chef sekä tomaattimurska, raastettu porkkana ja suikaloitu kesäkurpitsa.

Mausta paholaisenhillolla, mustapippurilla ja suolalla.

Anna hautua.

Laita kerroksittain isoon lasagnevuokaan pastalevyjen kanssa: alle ensin jauhelihakastike.

Pasta, jlkastike, valkokastike => noin 4-5 kerrosta.

Päälle juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Lasuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 100g129kcal20.8g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.5g18kcal0g0g2g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g98g33kcal1.4g5.8g0.5g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g5g6.8kcal0g1.6g0g0g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g50g8.5kcal0.2g1.3g0.3g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 250g158kcal7.5g12g8.7g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g53g58kcal1.6g3.4g4.2g0g
Mozzarella juustoraaste (K-menu), annos 50g8.7g26kcal2.2g0.3g1.9g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss25g78kcal6g0.2g5.7g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras63g219kcal8.1g43.8g0.9g1.9g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g1701kcal100.8g168.8g66.6g9g
Valittu annoskoko940g850kcal50.4g84.4g33.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna470g425kcal25.2g42.2g16.7g2.3g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458155