ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g1014g2079kcal182.5g0g152.1g0g
Fariinisokeri30g122kcal0g30g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g23g72kcal0.2g17.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2133g4545kcal365.4g95.2g304.2g0g
Valittu annoskoko1066g2273kcal182.7g47.6g152.1g0g
Annoskoko puolitettuna533g1136kcal91.4g23.8g76.1g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307