ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g113g231kcal20.3g0g16.9g0g
Fariinisokeri3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.5g8kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana237g505kcal40.6g10.6g33.8g0g
Valittu annoskoko119g253kcal20.3g5.3g16.9g0g
Annoskoko puolitettuna59g126kcal10.2g2.7g8.5g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307