ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g1127g2310kcal202.8g0g169g0g
Fariinisokeri33g136kcal0g33.3g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g25g80kcal0.3g19.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2370g5050kcal406.2g105.6g338g0g
Valittu annoskoko1185g2525kcal203.1g52.8g169g0g
Annoskoko puolitettuna593g1263kcal101.6g26.4g84.5g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307