ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g1352g2771kcal243.3g0g202.8g0g
Fariinisokeri40g163kcal0g40g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g30g96kcal0.3g23.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2844g6060kcal487.2g126.8g405.6g0g
Valittu annoskoko1422g3030kcal243.6g63.4g202.8g0g
Annoskoko puolitettuna711g1515kcal121.8g31.7g101.4g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307